Kast op maat

Kast op maat laten maken

Wilt u een kast op maat laten maken?

Wilt u een kast op maat laten maken? Dat kan bij Abbel Interieurbouw. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kasten op maat. Misschien wilt u een mooie kast, van hoge kwaliteit, voor in de woonkamer. Of een kledingkast die precies past bij de inrichting van uw slaapkamer. Heeft u een schuine wand in de slaapkamer? Of misschien heeft u altijd al gedroomd van een op maat gemaakte inloopkast. Abbel Interieurbouw te Achterveld ontwerpt en maakt uw kast speciaal voor u op maat.

Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor de kast op maat duurzaam is en een hoge kwaliteit heeft.

Wilt u een kast op maat in een bepaalde stijl? Modern, klassiek, landelijk? Alle stijlen zijn mogelijk. Een maatkast wordt door ons ontworpen en gemaakt met veel passie en liefde voor het vak. Dat ziet u terug! De kast zal het karakter van de kamer in tact laten. Of dat nu in de woonkamer, op de slaapkamer of uw kantoor is. Dit komt doordat de kast voor u op maat is gemaakt.

Misschien heeft u al een idee over de kast op maat. Wij komen dan bij u langs om de ideeën vorm te geven en uw eisen en wensen te bespreken. Het kan ook zijn dat u nog helemaal geen idee heeft. Onze creativiteit, ervaring en passie komt dan ook van pas! Samen met u gaan we brainstormen en komen uiteindelijk tot een mooi ontwerp waar u trots op kunt zijn.

Niets is te gek voor ons. Alles is mogelijk.

Andere ideeën

Bent u toe aan een geheel nieuw interieur? Dit kunnen wij voor u verzorgen voor zowel particulieren als bedrijven in het binnen- en buitenland. Of wat dacht u van een nieuwe keuken op maat gemaakt? Of een nieuw wandmeubel?

Meer informatie over het laten ontwerpen en maken van een kast op maat bij Abbel Interieurbouw? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.