Wandmeubel op maat

Wandmeubel op maat Wilt u een wandmeubel op maat?

Een wandmeubel, op maat. Dat kunnen wij, Abbel Interieurbouw, voor u ontwerpen en maken. Een uniek design en gemaakt van hoge kwaliteit. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen. Een wandmeubel dat gezien mag worden. Misschien wilt u het wandmeubel gebruiken om uw tv in weg te werken? Of een wandmeubel dat mooi past bij de rest van uw inrichting?

Wilt u eens wat anders en een wandmeubel op maat laten maken? Of het nu gaat om een simpel wandmeubel dat past bij de rest van uw inrichting of een wandmeubel in een lastige ruimte, wij ontwerpen en maken het voor u.

Een wandmeubel kan bij Abbel Interieurbouw in verschillende stijlen worden gemaakt, design, modern, landelijk, klassiek of iets anders. Geen enkele stijl is ons onbekend.

Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van meubels, keukens en interieurs op maat. Daardoor kunnen wij voor u een wandmeubel ontwerpen en vervaardigen die perfect bij uw wensen en voorkeuren aansluit en ook nog eens goed past bij de rest van uw inrichting.

Doordat wij werken met hoogwaardige materialen zal de wandkast of wandmeubel altijd van hoge kwaliteit zijn. Dit heeft tevens als voordeel dat het de waarde van uw huis kan verhogen. Misschien niet het meest belangrijke punt, maar wel een leuke bijkomstigheid!

Samen met u maken we een ontwerp dat het beste bij u en uw huis of bedrijf past. Een wandmeubel waar u (en wij!) trots op mag zijn, daar streven wij naar!

Alles is mogelijk en niets is ons te gek!

Op onze projecten pagina kunt u onze projecten bekijken. Leuk om te zien en misschien als inspiratie voor uzelf?

Andere ideeën

Wij kunnen meer dan alleen wandmeubels maken!
Keukens op maat
Kasten op maat
Interieur op maat
Bedrijfsinrichting

Contact opnemen

Wilt u ook een wandmeubel op maat laten maken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.