Een interieur die past bij uw persoonlijkheid

Made to measure

Interieur op maat

Bent u toe aan een nieuw interieur? Of het nu gaat om uw woning of bedrijfsruimte, u zit bij Abbel Interieurbouw helemaal goed. Een mooi passend interieur is zeer belangrijk voor de sfeer in huis. Soms bent u gewoon op zoek naar iets nieuws. Laat ons met u meedenken.

Uiteindelijk komen we samen tot een goed ontwerp en zorgen wij ervoor dat het perfect wordt uitgevoerd.
Denk aan inbouwkasten op maat,, garderobekasten, tv meubels of zelfs een compleet interieur op maat. Misschien wilt u een nieuw interieur voor uw werkplek, kantoor of werkkamer. Het is allemaal mogelijk bij Abbel

Interieurbouw in Achterveld en omgeving. Wij doen ons werk met passie voor meubelmaken en interieurbouw. Door onze jarenlange ervaring en passie voor het vak zorgen wij ervoor dat u een uniek, onderscheidend en volledig op maat gemaakt interieur krijgt.

Het thuisgevoel

Met interieur op maat bedoelen wij niet alleen letterlijk op maat, maar ook op maat in de zin van design, stijl, gevoel, wooncomfort. Door gesprekken met de klant gaan we op zoek naar de wensen en eisen die het interieur op maat zal moeten hebben.

Wij werken met hoogwaardige materialen en gaan altijd voor hoge kwaliteit en een uniek design. Dit zal dan ook te zien zijn aan uw interieur.
Een interieur waar u trots op kunt zijn en waar u zich thuis voelt! Daar streven wij naar.

Onze services

Abbel Interieurbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van de meest uiteenlopende interieurs voor zowel particulieren als bedrijven.

Keuken op maat

Badkamer op maat

Interieur op maat

Kasten op maat

Inbouw kasten op maat

Ook een woonwens op maat?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.