Over ons

Interieurbouw Achterveld

Interieurbouw op maat

Abbel Interieurbouw te Achterveld is gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van interieurs op maat. Denk aan wandmeubels, kasten of keukens op maat. Tevens kunnen wij een mooie bedrijfsinrichting voor u verzorgen. Wij streven naar een optimaal persoonlijk contact, waarbij wij met u meedenken en u voorzien van een professioneel advies op maat. Met een team van architecten worden al uw specifieke wensen uitgedacht en ontworpen. We bespreken met u het ontwerp en wij zorgen voor een perfecte uitvoering. Daarbij maken wij gebruik van veel verschillende materialen en grondstoffen. Niets is ons te gek en alles is mogelijk. Daarmee onderscheidt Abbel Interieurbouw zich van andere bedrijven.

Interieurbouw Achterveld

Uniek design, kwaliteit en alles op maat gemaakt

De jarenlange ervaring op het gebied het ontwerpen en vervaardigen van zeer uiteenlopende en diverse producten heeft kennis van zaken en vakmanschap tot gevolg. Er wordt gebruik gemaakt van veel verschillende hoogwaardige materialen en grondstoffen. Elk product is uniek en op maat gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een gangkast die perfect in uw gang past, of een kledingkast of wandmeubel op maat. Op deze manier passen de producten perfect bij de rest van het huis of bedrijf. Wij leveren exclusieve producten tegen scherpe prijzen, hierdoor is er voor ieder wat wils.

 

Abbel Interieurbouw te Achterveld

De goede service, de geboden kwaliteit en vakmanschap en de zeer uiteenlopende mogelijkheden en variatie in producten zijn de speerpunten van Abbel Interieurbouw.

Afspraak maken met de interieurbouwer?

Meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op! Dat vinden wij leuk.