Een keuken die
past bij uw lifestyle.

Made to measure

Keuken op maat

De keuken is de motor van een woning. Het is de plek waar liefde door de maag gaat, waar we samen komen en passievol bezig zijn. Iedereen geeft daar een eigen invulling aan. Wij horen graag wat belangrijk voor u is, welke stijl u voor ogen heeft en welke materialen u daarin verwerkt wilt zien. Pas als wij uw visie en wensen concreet hebben gaan we over naar de vertalen hiervan en ontwerpen en designen we uw keuken op maat. Bent u klaar om uw droomkeuken tot leven te laten komen?

Service op maat

Voor ons is de betekenis van een goed interieur het vinden van de perfecte balans tussen een uniek design, hoogstaand vakmanschap en een persoonlijke aanpak. Daarom willen we voordat we aan de slag gaan uitgebreid kennis maken, uw woonwensen in kaart brengen en proberen precies te achterhalen welke stijl u voor ogen heeft. Dat kan in onze eigen showroom, maar ook op locatie. Uw wensen staan bij ons centraal. Aan ons om die wensen te vertalen naar een uniek interieur design.

Onze services

Abbel Interieurbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van de meest uiteenlopende interieurs voor zowel particulieren als bedrijven.

Keuken op maat

Badkamer op maat

Interieur op maat

Kasten op maat

Inbouw kasten op maat

Ook een woonwens op maat?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.