Een kast op maat die
past bij uw lifestyle.

Made to measure

Een kast op maat

Wilt u een kast op maat laten maken? Dat kan bij Abbel Interieurbouw. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kasten op maat. Misschien wilt u een mooie kast, van hoge kwaliteit, voor in de woonkamer. Of een kledingkast die precies past bij de inrichting van uw slaapkamer. Heeft u een schuine wand in de slaapkamer? 

Of misschien heeft u altijd al gedroomd van een op maat gemaakte inloopkast. Abbel Interieurbouw te Achterveld ontwerpt en maakt uw kast speciaal voor u op maat.
Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor de kast op maat duurzaam is en een hoge kwaliteit heeft.

Service op maat

Wilt u een kast op maat in een bepaalde stijl? Modern, klassiek, landelijk? Alle stijlen zijn mogelijk. Een maatkast wordt door ons ontworpen en gemaakt met veel passie en liefde voor het vak. Dat ziet u terug! De kast zal het karakter van de kamer in tact laten. Of dat nu in de woonkamer, op de slaapkamer of uw kantoor is. Dit komt doordat de kast voor u op maat is gemaakt.
Misschien heeft u al een idee over de kast op maat. Wij komen dan bij u langs om de ideeën vorm te geven en uw eisen en wensen te bespreken. Het kan ook zijn dat u nog helemaal geen idee heeft. Onze creativiteit, ervaring en passie komt dan ook van pas! Samen met u gaan we brainstormen en komen uiteindelijk tot een mooi ontwerp waar u trots op kunt zijn.
Niets is te gek voor ons. Alles is mogelijk.

Onze services

Abbel Interieurbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van de meest uiteenlopende interieurs voor zowel particulieren als bedrijven.

Keuken op maat

Badkamer op maat

Interieur op maat

Kasten op maat

Inbouw kasten op maat

Ook een woonwens op maat?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.